Cauți programe de afiliere? Devino Ambasador Parfumul.net

Promovează produsele de pe site-ul www.parfumul.net și vei câstiga 10% din fiecare vânzare cu programul nostru de afiliere !

Avantaje:

Comision 10% din fiecare vânzare !
Suma minimă de retragere este de 100 ron (până în această sumă poți achizitiona produse).
√ Nu va trebui să faceți nici o investiție ori stocuri de produse
 Oricine poate să devină ambasador parfumul.net fără să avem vreun criteriu de selectare
√ Produsele sunt livrate direct din fabrică la prețuri EXCELENTE
√ Comisionul de 10% se aplică și în cazul pachetelor promoționale ori a produselor aflate la reducere
√ Poți urmări în timp real toate click-urile și vânzările aduse de tine.
√ Linkuri personalizate de referall.
√ Cookie-urile vor rămâne active timp de 10 zile ( dacă o persoană dă click pe unul dintre linkurile tale și plasează o comandă în următoarele 10 zile, atunci comisionul îți va fi atribuit pentru vânzarea adusă ).
 Produsele sunt profesionale și necesare în orice gospodărie, astfel rata de vânzare este excelentă.
Pachetele promoționale sunt extrem de atractive
Produse Fabricate în România

 Transport rapid
√ Comisionul pe vânzare va fi atribuit după ce comanda va fi ridicată de către client

Cum functionează?
În cadrul site-ului nostru dacă aveți cont de afiliat veți puteți genera link-uri personalizate pe care le puteți promova pe rețelele de socializare ori persoanelor cunoscute.

Linkurile sunt unice pentru fiecare afiliat în parte iar în cadrul platformei veți vedea în timp real  vânzările aduse și câte persoane au dat click pe linkuri.
Îți punem la dispoziție un cont test pentru a vedea cum functionează platforma !
Loghează-te pe https://www.parfumul.net/login cu următoarele date: 
User: test@parfumul.net
Parola: Test2021 

Recomandări de promovare:
De cele mai multe ori postarea linkurilor fără nici un fel de descriere nu va aduce cele mai bune rezultate, astfel recomandăm o descriere adecvată, o recenzie sau reclamă înainte de a insera linkul. 
Putem lua următoarele exemple:
"Am testat niște produse de curățenie excepționale, fabricate în România pe care le recomand cu drag, puteți vedea ofertele promoționale aici ( link ) "
" Cel mai bun odorizant de mașină l-am găsit aici(link)"
" Recomand din suflet următoarele produse ( link )"
De asemenea o promovare inteligentă ar fi prin răspunsuri la comentarii cu tematică, promovarea pe grupuri adecvate, putem promova un pachet promoțional cu produse de curățenie pe un grup de mămici ori gospodine sau pe cele de odorizante auto în grupuri de șoferi sau pasionați de mașini, nu ?
Promovarea pe rețelele de socializare și forumuri poate fi o alegere foarte bună dar va trebui să țineți cont de faptul că dacă veți face abuz de postări, facebook vă poate bloca temporar dreptul de a face postări publice.
O altă metodă cu rezultate exceptionale în cazul cliențiilor noștri este să facă un clip video cu produse și să vorbească despre ele(recenzii) , apoi să lase linkul lor de referall pentru comenzi.
Puteți prezenta produsele persoanelor cunoscute  iar comenzile le puteți introduce de pe linkul de referall direct cu datele lor, noi vom livra comanda iar dvs veți beneficia de comisionul de vânzare.
Metodele de promovare pot fi infinite, totul depinde de imaginație și de implicare. Noi am propus câteva sfaturi pentru cei lipsiți de experință. Asocierea de afiliere poate fi ideală celor care dețin site-uri, au experiență în domeniul marketingului afiliat sau microinfluenceri.

Cum procedez?
Va trebui să creați un cont pe site-ul nostru www.parfumul.net apoi să ne contactați prin email, messenger sau whatssap pentru a vă seta contul de afiliat.

Cum Promovez?
Pasul 1:  Intrați pe site-ul www.parfumul.net și alegeți oferta pe care doriți să o promovați și copiați linkul ( nu este obligatoriu ca persoana care dă click să cumpere doar oferta din linkul personalizat dacă persoana va cumpara alte produse decât cele din link, comisionul vă va fi atribuit)Pasul 2:  Intrați pe contul de referall din cadrul site-ului nostru și apăsați pe tasta + ( chenarul roșu din imagine)


Pasul 3:
Copiați linkul cu oferta pe care doriți să o promovați în primul chenar la Link-ul paginii talePasul 4:Copiați linkul de afiliat din chenarul al doilea (click pe pictograma cu două pătrățele subliniată cu roșu). Pasul 5: Promovați linkurile personalizate și urmăriți vânzările !

Comentarii