Super Detergent fără Parfum

Datorită recenzilor din partea cliențiilor putem spune fără lipsă de modestie că Detergentul de Haine fabricat până acum se poate lupta de la egal la egal cu mariile branduri internaționale și are un raport calitate preț EXCELENT.
Dar cum suntem mereu în căutarea perfecțiunii și dorim să fabricăm PRODUSUL PERFECT ne-am decis să perfecționăm Detergentul de Haine pentru a satisface și cei mai exigenți clienți, pentru a aduce noi beneficii hainelor tale și pentru a ne putea mândrii cu un produs fabricat în ROMÂNIA de o calitate NET SUPERIOARĂ celorlalte oferte de pe piață. 

Astfel departamentul de cercetare a găsit rețeta perfectă dar în urma testelor făcute îți prezentăm 5 motive pentru care am decis să fabricăm Detergentul de Haine Ideal, dar... fără parfum.
1. Detergentul trebuie să fie pentru toată lumea !
Dacă despre miros putem spune că este "opțional" iar fiecare persoană dorește haine mai intens sau mai discret parfumate în funcție de preferințele parfumului, Detergentul de Haine este o necesitate pentru toată lumea.

Un detergent de haine fără parfum conține mult mai puține substanțe alergene și este recomandat pentru a spăla hainel persoanelor cu pielea sensibilă și a celor cu alergii la parfumuri, a bebelușilor sau a femeilor gravide.
2. Eficiența parfumului este redusă în Detergentul de Haine
Iubitorii parfumurilor vor spune că un Detergent de haine fără parfum este un produs de calitate inferioară dar acest lucru este departe de a fi adevărat !

Spre deosebire de Balsamul de Rufe care este folosit de mașina de spălat în ultimul ciclu de spălare fapt ce asigură hainelor un miros persistent și de lungă durată, detergentul de haine este trecut prin mai multe cicluri de spălare ceea ce va face în mare măsură ca parfumul din detergent să fie de multe ori puțin perceptibil. Pe lăngă acest aspect majoritatea oameniilor folosesc și Balsam de Rufe iar dacă detergentul și balsamul au parfumuri diferite se va obține o combinație de miros alterată care de multe ori nu poate fi prea plăcută.
3. Parfumul din detergentul de haine scade eficiența de curățare !
Din păcate acesta este purul adevăr, parfumul din detergentul de haine inhibă agenții de curățare și subțiază compoziția detergentului acesta devenind mai apos.

4. Prețul crescut de producție
Deși de multe ori inutil, parfumul din detergent este una dintre cele mai costisitoare ingrediente, fapt ce va duce inevitabil la un preț mai mare. Pentru a putea face Detergentul Perfect la un preț accesibil pentru toată lumea ne-am hotărât să înlocuim parfumul cu agenți noi de curățare și materiale care să asigure dezinfectarea hainelor și protejarea mașinii de spălat !
5. Detergentul Perfect trebuie să curețe !
Da... Rolul detergentului este să scoată petele și să redea strălucirea hainelor în funcție de cât de bine îndeplinește aceste obiective, detergentul de haine poate primi o notă ! Din punctul nostru de vedere și a celor pe care l-au testat noul detergent care va fi fabricat de noi merită nota 10/10.

Detergent Profesional 3 în 1 PREMIUM Detergenti
Dacă îți dorești un detergent lichid pentru curățarea rufelor care să-ți ofere mai mult decât o simplă spălare, atunci Detergent Profesional 3 în 1 PREMIUM este soluția perfectă pentru tine. Produsul...
97,99 RON
Pachet 200 de Spălări Profesionale Pachete Promoționale
valentina penescu Normal User 2 19 2021-06-11T07:08:00Z 2021-06-11T07:08:00Z 3 602 3435 28 8 4029 14.00 Clean Clean false false false...
259,99 RON


Știm că iubești hainele curate, catifelate și super parfumate dar nu îți face griji ! Combinația dintre Detergentul de Haine și Balsamul de Rufe este tot ce ai nevoie ! Vom introduce oferte IREZISTIBILE care vor asigura MAGIA HAINELOR PERFECTE la un preț extrem de avantajos ! Oferte ce pot fi găsite doar pe www.parfumul.net

Comentarii