Secretul Hainelor Parfumate

Mirosul este cel mai vechi dintre cele 5 simțuri umane, poate să declanșeze amintiri și să influențeze perceptia. Un miros plăcut dar încă necunoscut de către cei din jurul tău, poate fi cheia care te va scoate în evidență și prin care vei putea lăsa o impresie plăcută. Știai că parfumul din haine poate fi mult mai persistent, durabil și ușor de perceput de către persoanele din jur decât parfumul de corp? 
Dacă există zeci de mii de parfumuri diferite de corp iar fiecare are parfumul preferat prin care își poate exprima stilul vestimentar sau personalitatea, la parfumurile de haine situația este total diferită! Cei mai mulți oameni nu pun accent pe acest detaliu care poate face diferența și folosesc balsamuri din comerț astfel mirosul hainelor este comun. Îți dorești să fi remarcat de către cei din jurul tău pentru mirosul luxuriant a hainelor ? Persistența și rafinamentul parfumurilor vor fi propia ta semnătura, fapt ce te va evidenția de majoritatea persoanelor care folosesc balsamuri din comerț.
Cum ar fi să poți folosi un parfum diferit la fiecare spălare? Tu să decizi de fiecare dată intensitatea parfumului din hainele tale? 


De la aceste idei am plecat pentru a crea un pachet inovator care a găsit soluția perfectă pentru mirosul hainelor tale.
Experții chimiști în parfumerie din cadrul fabricii noastre au creat uleiuri de parfum solubile menite să persiste în țesătura hainelor pentru multă vreme. După o perioadă îndelungată de cercetări au creat parfumurile perfecte cu mirosuri fresh, florale sau luxuriante. Fiecare parfum are rolul de a da o notă aparte hainelor tale.

Ce sunt Uleiurile de parfum solubile?
Mult mai cunoscute și utilizate în partea de Vest a țării, aceste uleiuri de parfumuri sunt un concept relativ nou pe piața din România. Astfel, dacă te-ai întalnit vreodată cu o persoană a cărui haine aveau un miros magnific și persistent diferit față de ceea ce cunoști, este timpul să-i afli secretul !
Uleiurile de parfum solubile sunt similare cu uleiurile esențiale naturale doar că sunt sintetizate artificial. Bineînteles, uleiurile esențiale naturale, care chiar sunt naturale au un preț extrem de piperat deoarece sunt foarte greu de produs. Din păcate mulți comercianți vând uleiuri de parfum în loc de uleiuri esențiale naturale dar aceasta este cu totul o altă poveste.
Uleiurile de Parfum Solubile sunt folosite și ca element de parfumare în fabricarea balsamurilor de rufe.
Poate vei fi surprins să afli că doar 50 de ml de ulei de parfum este suficient pentru a parfuma 5L de balsam de rufe.
Ce părere ai de oferta noastră în care îți oferim 8 uleiuri de parfum diferite x 50 ml fiecare + un balsam profesional de 5L pentru a obține haine moi și catifelate?

Ce îți propune soluția perfectă ?

Balsam de Rufe Profesional + 8 Uleiuri de Parfum Diferite Balsam de Rufe
Balsam de Rufe Profesional + 8 Uleiuri de Parfum Diferite Îți prezentăm un nou concept inovator , care va schimba întreg procesul de spălare! Este vorba despre noile parfumuri concentrate,...
137,99 RON 165,00 RON

Noi îți oferim 8 uleiuri de parfum  diferite, și un balsam profesional , perfecte pentru hainele tale!
Prin amestecarea balsamului cu parfumul dorit, vei obține un miros irezistibil, ce va rezista în țesătură, intensitatea fiind cea aleasa de tine!
Pachetul cuprinde:
 Balsam Profesional pentru a beneficia de haine moi și catifelate (fără parfum pentru ca mirosurile să nu se amestece)
 8 Uleiuri de Parfum Diferite x 50 ml fiecare
Mai mult, la fiecare pachet, vă oferim bonus:
 un recipient cu o capacitate de 500 ml cu pulverizator
 un recipient de 50 ml pentru a amesteca parfumurile înainte de a le introduce în mașina
de spălat rufe!

Cum se folosesc?
Procesul de utilizare este unul foarte simplu și rapid! Nu uita că poți folosi cantitatea dorită de parfum, în funcție de cât de intens vrei să fie mirosul.
Tot ceea ce trebuie să faci este să amesteci în recipientul  BONUS special oferit de noi 5 ml de parfum (echivalentul unui căpăcel) și 45 ml de balsam profesional. Apoi, poți transfera compoziția obținută în mașina de spălat, în spațiul special destinat balsamului.
După ce hainele au fost spălate și uscate, veți putea simți magia parfumului! Cu siguranță, acesta va satisface și cele mai exigente așteptări, mirosul persistând zile întregi după spălare!

O altă modalitate de utilizare a parfumului constă în diluarea a 2-3 capăcele din acest produs, în 500 ml de apă. Vei primi CADOU un recipient cu pulverizator de 500 ml pentru ați crea propiul parfum ecologic! În acest mod, veți obține un odorizant pe bază de apă! Îl puteți folosi pentru casă, mașină sau pentru haine, mirosul obținut fiind unul persistent și luxuriant.

Mai mult decât atât, parfumul poate fi folosit în cantitate mică (câteva picături), în rezervoarele atomizoarelor, umidificatoarelor sau aparatelor de tip air bowl, ori pentru aromaterapie. 

De asemenea, puteți reumple aparate de odorizare de priză sau recipiente pentru bețișoare parfumate, ori poate fi amestecat cu orice tip de lichide.

Ce parfumuri conține pachetul ?
White Musk
White Musk este un parfum floral puternic și pătrunzator, care te încântă cu note lemnoase și florale, oferind hainelor senzualitate de lungă durată.
Note Parfum: Mărgăritar, musk, trandafir alb, limone, fibre de santal

Mountain
Mountain este un parfum FRESH, foarte puternic și pătrunzător, cu note proaspete și intense de conifere.
Briza parfumului te va transpune instant într-un splendid răsărit de soare în mijlocul unei păduri montane de conifere.
Note Parfum: conifere, lemn de brad, fragi, ierburi.

Golden Flower
Golden Flower este o esență luxuriantă, fabuloasă, care asigură un parfum rafinat, dulce, cu tente florale. Parfumul aduce o explozie de note magice compuse din orhidee neagră, ylang-ylang, iasomie asiatică, note florale, vanilie, mărgăritar și floare de portocal
Note Parfum: orhidee neagră, ylang-ylang, iasomie asiatică, note florale, floare de portocal,
vanilie, mărgăritar.

Blue Cristall
Blue Cristall este un parfum Fresh, cu tente florale, care te transpune într-un paradis tropical încojurat de ape cristaline. Realizat din santal, patchouli, bergamota și ambră, Blue Cristall este parfumul ideal, care va persista puternic pentru o perioadă îndelungată.
Note Parfum: ambra, bergamota, iasomie, fibre de santal, patchouli, fructate, lemnoase.

High Garden
High Garden este un parfum Floral, care iți va deschide porțile grădinii Edenului prin mirosuri delicate și pure de margaritar, lalele, lavandă, violete, liliac și flori de portocal.
Note Parfum: lăcrămioară, ambra, patchouli, lime, flori de portocal, frezie, liliac, lalele, lavandă.

Mediteranean
Mediteranean este un parfum proaspat, cu tente florale care iți va aminti de o dimineața într-o grădină mediteraneana, înconjurată de mare. Parfumul oferă note intense de iasomie, iris, fibre de cedar, mosc si citrice. Alegerea perfectă pentru senzualitatea hainelor tale!
Note Parfum: iasomie, iris, fibre de cedar, mosc, citrice, liliac, lavandă, violete, trandafir.

Fresh Forest
Cu Fresh Forest este timpul să te bucuri de o explozie de parfumuri FRESH - FLORALE, în care
rafinamentul și luxul se combină cu plăcerea unei dimineți de vară, în mijlocul naturii.
Note Parfum: citrice, florale, lemnoase, ambra, verzi

Gardenia
Gardenia este un parfum inspirat după celebrele parfumerii artizane ale caselor regale, simplitatea, eleganța și luxul unindu-se într-o combinație olfactivă extraordinară.
Note Parfum: florale, naturale, trandafir, lemnoase, verzi

Am selectat pentru tine cele mai bune și mai potrivite parfumuri pentru un miros luxuriant care să persiste în țesătură.
Deși comercializăm o gamă variată de uleiuri parfumate solubile la prețul de 15 ron bucata, nu toate sunt menite să persiste în țesătură la spălare. Cele mai bune pentru rufe sunt cele din acest pachet, restul esențelor se pretează foarte bine pentru aroma terapie, reumplerea recipientelor de odorizare sau pulverizate pe haine în combinație cu apa.
 
Pachetul este disponibil în 2 variante !

Varianta 1: 
8 Uleiuri de Parfum  diferite x 50 ml fiecare + Balsam Profesional 
Preț 92 Ron 
Balsam de Rufe Profesional + 8 Uleiuri de Parfum Diferite Balsam de Rufe
Balsam de Rufe Profesional + 8 Uleiuri de Parfum Diferite Îți prezentăm un nou concept inovator , care va schimba întreg procesul de spălare! Este vorba despre noile parfumuri concentrate,...
137,99 RON 165,00 RON

Varianta 2: 
8 Uleiuri de Parfum diferite x 50 ml fiecare + Balsam Profesional 5L + Detergent Profesional 5L
Preț 122 Ron

Magic ! HAINE SUPER PARFUMATE - Detergent GEL Profesonal + Balsam + 8 Parfumuri Diferite Pachete Promoționale
Îți prezentăm un nou concept inovator , care va schimba întreg procesul de spălare! Este vorba despre noile uleiuri de parfum parfum solubile, care vin la pachet cu un detergent profesio nal și...
177,00 RON


Care este alegerea perfectă pentru tine?Comentarii