Poze Aparat Profesional de Odorizare 2000 mp Scent Marketing

 
 
Pin It


Aparat Profesional de Odorizare 2000 mp Scent Marketing

Pret vechi: 500 RON Reducere 36%

Pret nou: 320 RON

  pretul poate varia in functie de achizitie - inchiriere

 

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Aparatele pot fi testate gratuit pe o perioada de 3 zile ! Avem solutia perfecta pentru magazine, hoteluri, pensiuni, restaurante, reprezentante, cabinete , casinouri, clinici medicale ,etc.
Profita acum de cea mai buna oferta !

Aparat Profesional de Odorizare pentru 2000 mp 
Pret Cumparare: 1700 ron ( tva inclus )
Oferim 150 ml de parfum la alegere pentru fiecare aparat cumparat !
Garantie: 12 Luni
Pret Inchiriere: 320 ron pe luna ( tva inclus )
Mentenanta si consumabilele sunt incluse in pret !
Primiti in fiecare luna 500 ml de parfum la alegere !
Inchirierea se face pe baza contractului
Oferim testare gratuita oriunde in tara !

Oferim 3 zile de testare gratuita in care puteti returna aparatele impreuna cu esenta daca nu sunteti multumit de eficacitatea aparatelor. Aparatele se utilizeaza cu esenta speciala distribuita pe siteul nostru in categoria “Parfumuri”. Este interzisa utilizarea altor esente deoarece vor distruge interiorul aparatelor. Ne rezervam dreptul de a refuza cereri de inchiriere daca firma solicitanta este nou infiintata sau are incidente de plata.

mţul olfactiv este foarte important, mai ales datorită faptului că informaţiile despre mirosuri sunt stocate în memoria de lungă durată şi sunt puternic legate de memoria emoţională. Astfel, mirosurile pot să declanşeze diferite amintiri şi au potenţialul de a influenţa comportamentul clienţilor.
Studiile arată că mirosul ambiental dintr-un magazin poate să trezească sentimente pozitive legate de mărcile vândute acolo, poate influenţa obiceiurile de cumpărare şi creşte probabilitatea ca un client să revină de mai multe ori. Compania noastra distribuie astfel de odorizante care să realizeze o conexiune emoţională între marcă şi client.

In occident foarte multe companii mari si mici folosesc acest ingenios mijloc de promovare olfactiva.
Notiunea de Scent Marketing este relativ noua in Romania iar in momentul de fata este utilizata cu succes de branduri mari, malluri, lanturi de magazine, cazinouri, etc.

Dorim sa promovam cu succes in Romania notiunea de Scent Marketing. Experienta in importarea si  distribuirea odorizantelor, participarea la targuri internationale in domeniu ne face sa fim foarte increzatori ca in viitorul apropiat foarte multi antreprenori din Romania vor intelege beneficiile promovarii prin Scent Marketing iar in viitorul apropiat  acest tip de promovare olfactiva va fi foarte raspandit printre firmele mici si mijlocii ( cum este in occident ) nu doar printre companiile mari.
De aceea am adus pe piata cea mai buna oferta, extrem de accesibila oricarui antreprenor.
Avem cele mai mici preturi la parfumuri refill de cea mai buna calitate, aparate profesionale de odorizare cat si posibilitatea de a testa sau a inchiria.

Pretul afisat este pentru inchiriere

In oferta noastra puteti gasi aparate de odorizare profesionale pentru urmatoarele capacitati: 100 mp, 200 mp, 2000 mp si 5000 mp

0760367713 - Comenzi telefonice

 


Detalii produs


Categorie: Aparate Profesionale Scent Marketing

Greutate produs: 8 kg.

Producator: Odoscent

Arome: Guma Turbo, Bubble Gum, Ocean, Antitabac, Vanilie, Fresh, New Car, Ice, Cool Water, Liliac, Lavanda, Flori de Tei, Floral, Margaritar, Pin, Portocala cu Scortisoara, Marine, Alpine, Pepene Galben, Piersica, Cirese, Struguri, Cocos, Tutti Frutti, Capsuna, Lamaie, Exotic, Tropical, Cafea, Morgana, Ambient, Mediteranean, Fresh Marine, Cool Fresh, No Smoke, Dinamic, Grapefruit, Spa Marino, Mar Verde, La Vie est Belle Hermes, Aqua di Gio Armani, Thiery Mugller Angel, Hermes for Her, Hugo Boss Sport, Dior Fahrenheit, Armani Code