Poze Bubble Gum - Refill pentru Scent Marketing

 
 
Pin It


Bubble Gum - Refill pentru Scent Marketing

Pret vechi: 380 RON Reducere 53%

Pret nou: 180 RON

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

ATENȚIE ! Prețul este pentru 1L de parfum pentru nebulizare și nu include aparatul !

Esență de parfum 100% concentrată pe bază de ulei esențial destinată aparatelor profesionale de odorizare prin nebulizare.
Compoziția parfumului este specială pentru difuzie eficientă la vaporizare asigurând intensitate percepției mirosului.
Dispersează rapid mirosurile neplăcute și creează ambientul perfect pentru clienți sau pacienți sporind încasările prin intermediul promovării olfactive. Care este parfumul care se potrivește afacerii tale?
Extrem de economic ! Testate pe aparatele noastre profesionale pe care le avem în ofertă, 1 litru de parfum este suficient pentru 5 luni de zile.

De ce să investești în SCENT MARKETING ?

Simțul olfactiv este foarte important, mai ales datorită faptului că informaţiile despre mirosuri sunt stocate în memoria de lungă durată şi sunt puternic legate de memoria emoţională. Astfel, mirosurile pot să declanşeze diferite amintiri şi au potenţialul de a influenţa comportamentul clienţilor.

Studiile arată că mirosul ambiental dintr-un magazin poate să trezească sentimente pozitive legate de mărcile vândute acolo, poate influenţa obiceiurile de cumpărare şi creşte probabilitatea ca un client să revină de mai multe ori. Compania noastra distribuie astfel de odorizante care să realizeze o conexiune emoţională între marcă şi client. 
In occident foarte multe companii mari si mici folosesc acest ingenios mijloc de promovare olfactiva.
Notiunea de Scent Marketing este relativ noua in Romania iar in momentul de fata este utilizata cu succes de branduri mari, malluri, lanturi de magazine, cazinouri, etc.

Dorim să promovăm cu succes în Romania noțiunea de Scent Marketing. Experiența în importarea și distribuirea odorizantelor, participarea la târguri internaționale în domeniu ne face să fim foarte încrezători ca în viitorul apropiat foarte mulți antreprenori din România vor înțelege beneficiile promovării prin Scent Marketing iar în viitorul apropiat  acest tip de promovare olfactivă va fi foarte răspândit printre firmele mici si mijlocii ( cum este în occident ) nu doar printre companiile mari.
De aceea am adus pe piață oferta competitivă extrem de accesibilă oricărui antreprenor.
Avem prețuri extrem de mici la parfumuri refill , aparate profesionale de odorizare cât și posibilitatea de a testa sau a închiria.

0760367713 - Comenzi telefonice

 


Detalii produs


Categorie: Parfum Concentrat pentru Aparate Profesionale de Odorizare prin Nebulizare

Greutate produs: 1 kg.

Producator: Turbo Clean