Hyper Parfumat ! Balsam de Rufe Black X- 166 de spălări

114,00 RON (TVA inclus)
.
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Concentrație de parfum de 7 ori mai mare decât la balsamurile obișnuite, este timpul să încerci probabil cel mai concentrat balsam de rufe de pe piață!
Cu doar 30 de ml adăugați în mașina de spălat veți obține haine care miros DIVIN , puternic și persistent dar în același timp veți împrospăta toată casa cu acest parfum MAGISTRAL !

Parfum Black X - Un parfum luxuriant
Replică fidelă după un parfum consacrat, conceput special pentru a parfuma hainele cu un miros splendid. Un parfum lemnos de ambră cu notele de vârf : merisor, piper roz si tamarind; notele de mijloc sunt cacao, trandafir si violeta neagra; Notele de baza sunt coaja de vanilie neagra, lemn de Massoia si lemn de santal.


Mai mult decât un simplu parfum de rufe, veți obține haine moi și catifelate care vor fi foarte ușor de călcat !

BENEFICIEZI DE GARANȚIA BANIILOR ÎNAPOI !
Îți oferim la dispoziție 10 spălări sau 2 săptămâni de probă să-te convingi că acesta este cel mai bun balsam pe care l-ai folosit vreodată, dacă nu vei fi mulțumit îți garantăm returnarea rapidă a baniilor astfel încât nu vei pierde nici măcar un leu ! 

Fabricăm în permanență produse de cea mai bună calitate și le livrăm direct din fabrică. Profită acum de oferta noastră și decoperă cea mai bună soluție pentru hainele tale !
Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review