Hyper Parfumat ! Balsam de Rufe La Vita e Bella - 166 de spălări

114,00 RON (TVA inclus)
.
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Concentrație de parfum de 7 ori mai mare decât la balsamurile obișnuite, este timpul să încerci probabil cel mai concentrat balsam de rufe de pe piață!
Cu doar 30 de ml adăugați în mașina de spălat veți obține haine care miros DIVIN , puternic și persistent dar în același timp veți împrospăta toată casa cu acest parfum MAGISTRAL !

Parfum La Vita e Bella - Un parfum sofisticat Floral-Fructat
Replică fidelă după un parfum consacrat, conceput special pentru a parfuma hainele cu un miros splendid. Un parfum de fructe și flori cu notele de vârf : pară și coacăze negre; notele de mijloc sunt iris, flori de portocal și iasomie; Notele de baza: praline, vanilie, patchouli, tonka


Mai mult decât un simplu parfum de rufe, veți obține haine moi și catifelate care vor fi foarte ușor de călcat !

BENEFICIEZI DE GARANȚIA BANIILOR ÎNAPOI !
Îți oferim la dispoziție 10 spălări sau 2 săptămâni de probă să-te convingi că acesta este cel mai bun balsam pe care l-ai folosit vreodată, dacă nu vei fi mulțumit îți garantăm returnarea rapidă a baniilor astfel încât nu vei pierde nici măcar un leu ! 

Fabricăm în permanență produse de cea mai bună calitate și le livrăm direct din fabrică. Profită acum de oferta noastră și decoperă cea mai bună soluție pentru hainele tale !
Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review