Poze PARFUM DE RUFE + BALSAM 2 L SUPER CONCENTRAT

 
 
Pin It


PARFUM DE RUFE + BALSAM 2 L SUPER CONCENTRAT

Pret vechi: 52 RON Reducere 42%

Pret nou: 30 RON

 

 

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

La fiecare parfum de rufe achiziționat primiți gratuit 2 L de BALSAM DE RUFE SUPER CONCENTRAT conceput special pentru a asigura persistența parfumului de rufe și catifelarea hainelor.
Utilizați la 50 de ml de balsam împreună cu un căpăcel de parfum de rufe. Dacă doriți că parfumul din haine să fie mai puternic, puteți adăuga mai mult parfum de rufe.
Balsamul de rufe este conceput special fără parfum și este fără alergeni. Conține agenți cationici care permite parfumului de rufe să intre în țesătura hainelor asigurând un miros frumos , puternic , de lungă durată și haine moi.

Vă asigurăm că aceste produse sunt o soluție extrem de eficientă pentru haine parfumate după gusturile voastre, cu miros îndelungat și puternic iar hainele vor fi moi și catifelate.

Puteți alege celebrul parfum Guma Turbo, mirosul din magazinele Nike, Intersport și multe alte malluri.

Despre Produs:


Mult mai puternic decât majoritatea balsamurilor de rufe, am reușit să fabricăm un produs UNIC foarte apreciat de către clienții care l-au achiziționat.
Parfumul de Haine SUPER CONCENTRAT este disponibil într-o gamă variată de parfumuri de calitate superioară, parfumul intens si deosebit pătrunde în fibra hainelor asigurând o persistență pe termen lung. 
Împrospătați aerul odorizând întreaga locuință atunci când scoateți hainele din mașina de spalat !

Un flacon de 200 ml de parfum de rufe se utilizează la 40 de spălări GARANTAT

Parfumuri Disponibile:
Alpine, Jasmine, Laguna Breeze , Lavander, Liliac, Green Apple, Margaritar, Mountain, Ocean, Guma Turbo , Spring, Struguri, Trandafir, Vanilie, Antitabac

Pentru cantitati Engros preturile sunt negociabile. 
In curand vor fi disponibile pe site: Detergent Gresie Faianta, Detergent de Vase, Detergent de Geamuri, Detergent de Parchet-Mobila , Clor, Detartrant.
Fabricam Detergenți Profesionali la cele mai bune prețuri ! Vindem atât la bucată cât și ENGROS. Oferim o gamă largă de parfumuri( peste 40 de parfumuri disponibile, printre care și cele premium ).
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne scrieți la adresa : contact@parfumul.net

Cumpără acum un parfum de rufe super concentrat și primești gratuit 2 litri de balsam conceput special pentru a permite parfumului de rufe să intre în țesătura hainelor și asigura un miros frumos , puternic , de lungă durată și rufe catifelate


0760367713 - Comenzi telefonice

 


Detalii produs


Categorie: Parfum de Rufe

Greutate produs: 2.2 kg.

Alege Parfumul Preferat: Alpine, Antitabac, Green Apple, Guma Turbo, Jasmine, Laguna Breeze, Lavanda, Liliac, Mango, Margaritar, Mountain, Ocean, Spring, Struguri, Trandafir, Vanilie