Parfumul.net - Totul pentru o viață curată și super parfumată !

Aceasta este deviza noastră pe care ne ghidăm producția și planul de afaceri.
Poate că brandul parfumul.net poate părea nepotrivit la prima vedere în prisma unor persoane care doresc să găseasca pe site-ul nostru parfumuri de corp, noi vrem să demonstrăm că termenul de parfum poate fi la fel de plăcut dar în același timp și foarte practic. Produsele noastre reușesc să îmbine mirosul deosebit cu puterea de curățare. Viața ta va deveni mai parfumată ca oricând, într-un mod diferit decât cel clasic prin utilizarea parfumului de corp. Astfel parfumul va radia din hainele tale, casa și mașina ta.

Despre Noi
Suntem o fabrică românească în plină expansiune cu proiecte mari și idei mărețe. O echipă tânără de chimiști specializați în parfumerie stau la baza produselor inovatoare. Activitatea noastră a început în urmă cu 15 ani prin fabricarea de esențe concentrate pe bază de ulei reușind în scurt timp să acoperim o bază de peste 60 de parfumuri diferite, multe dintre ele fiind chiar replici fidele după branduri consacrate. Am fost printre primii care au implementat noțiunea de Scent Marketing în România unde am promovat conceptul de parfumare a spațiilor comerciale la prețuri fără concurență. 
De aproximativ 7 ani am început producția de detergenți și produse de curățenie unde am adus inovația parfumurilor PREMIUM cât și posibilitatea ca clientul să aleagă mirosul favorit dintr-o gamă variată de parfumuri. Produsele noastre nu se deosebesc doar prin miros, ci și prin puterea profesională de curățare raportate la un preț excelent. În acest fel am reușit de a lungul aniilor să avem zeci de mii de clienți mulțumiți și fideli. 
Parfumul.net te asteapă cu zeci de produse profesionale și pachete promoționale la cele mai bune prețuri !