Parfumul.net livrează rapid produse profesionale direct din fabrică oriunde în România.

Prețurile de transport sunt fixe indifirent de locație și nu sunt influențate de km suplimentari.
Livrăm rapid, de regulă în ziua în care primim comanda dacă aceasta este efectuată până în ora 13(zile lucrătoare).

 • Coletul va ajunge la destinație între 24 și 72 de ore(zile lucrătoare) dacă nu intervin probleme ce țin de erori ale serviciului de livrare(cazuri foarte rare). În ziua livrării veți primi sms pe telefon unde va fi specificat intervalul de livrare.

  Prețuri Transport
  Transportul este influențat de greutatea coletului. Prețul de plecare este de 15 ron pentru colete ce nu depășesc 5 kg. Pretul final al transportului se calculează individual în funcție de produsele adăugate în coș și poate fi văzut în operațiunea de check-out.
  Grila de prețuri este următoarea: 
  1-5 kg = 15 ron
  6-10 kg = 19 ron
  11-14 kg = 21 ron
  15-20 kg = 24 ron

  La comenzi ce depășesc 300 ron, transportul este gratuit indiferent de greutate !
  Livrăm prin Cargus, coletele până în 25 de kg iar prin Sameday coletele ce depășesc 25 de kg.

  Politica de Retur
  Termenul de returnare a produselor este de 14 zile, cererea de retur se poate face telefonic, direct în contul de client pe site, prin mail, whatsapp sau messenger. Se acceptă retururile chiar dacă produsele au fost desfăcute și utilizate până în 5% din cantitatea recipientului. Pe parfumul.net puteți găsi oferte speciale unde se pot returna produsele după 10 spălări. Dacă nu apar probleme neprevăzute, banii vor fi returnați rapid atunci când curierul vine să preia coletul iar prețul transportului va fi suportat de către noi.

  Probleme neprevăzute:
  A greși este omenește:) în cazuri rare se întamplă diferite erori, fie din depozitul nostru sau din neglijența manipulării în depozitul curierului. Rezolvăm rapid orice greșeală și facem totul ca relația noastră cu clienții să nu aibe de suferit.

  Colet deteriorat în depozitul curierului
  Dacă coletul a fost deteriorat în depozitul curierului vom retrimite comanda de urgență și vom urmări buna desfășurare a livrării.

  Produse care lipsesc din comandă
  Dacă sunt produse care vă lipsesc din comandă va trebui să ne contactați pentru a oferi detalii. Vom trimite imediat produsul lipsă cu transport gratuit.

  Produs greșit
  În cazul în care ați primit un alt produs decât cel pe care l-ați comandat, îl vom schimba rapid ! Vom trimite bunul comandat cu produs la schimb, tot ce va trebui să faceți este să predați curierului produsul greșit pe care doriți să-l schimbați. Această operațiune este gratuită.